Objave

Analize
Blog
E-Knjige
22. lipnja 2024.
Izborne kampanje u Poljskoj 2023.

Izborne kampanje u Poljskoj 2023. godine predstavljaju primjer kako strateška priprema kampanja može dovesti do značajne političke promjene.

15. lipnja 2024.
Uspon Giorgie Meloni u talijanskoj politici

Uspon Giorgie Meloni ilustrira učinkovitu uporabu suverenističkih poruka, strateškog angažmana u medijima i izgradnju čvrste koalicije.

8. lipnja 2024.
Kampanja stranke Sinn Féin za opće izbore 2020.

Kampanja stranke Sinn Féin za opće izbore 2020. godine u Republici Irskoj označila je značajnu promjenu na političkoj sceni u državi.

1. lipnja 2024.
Kampanja stranke Brexit za EU izbore 2019.

Kampanja stranke Brexit, Nigela Faragea, pokazala se iznimno učinkovitom na EU izborima u Ujedinjenom Kraljevstvu 2019. godine.

25. svibnja 2024.
Emmanuel Macron: Predsjednička kampanja 2017.

Kampanja kakvu je vodio Emmanuel Macron predstavljala je prekretnicu, obilježavajući uspon kandidata izvan tradicionalne stranačke strukture.

18. lipnja 2024.
Stvaranje uvjerljivog političkog sadržaja

Stvaranje uvjerljivog političkog sadržaja ključno je za privlačenje pažnje birača, prenošenje poruke i poticanje angažmana.

11. lipnja 2024.
Strategije uspješne političke kampanje

S pravim pristupom, strategije uspješne političke kampanje mogu stvoriti trajan utjecaj i izgraditi snažne veze s biračima.

4. lipnja 2024.
Učinkovite tehnike ciljanja birača

Učinkovite tehnike ciljanja birača omogućuju kampanjama da identificiraju i privuku potencijalne pristalice te optimiziraju svoje resurse.

28. svibnja 2024.
Uloga analize podataka u suvremenim izborima

Uloga analize podataka u suvremenim izborima ne može se dovoljno naglasiti, jer pruža važne uvide u ponašanje birača, preferencije i trendove.

21. svibnja 2024.
Korištenje društvenih mreža u političkoj kampanji

Korištenje društvenih mreža u političkoj kampanji može značajno povećati doseg Vaših poruka, angažman publike i utjecaj.

14. svibnja 2024.
Kreiranje središnje poruke kampanje

Kreiranje središnje poruke kampanje ključna je za svaku kampanju koja teži povezivanju s biračima i osiguranju njihove podrške.

7. svibnja 2024.
Razvoj političkih kampanja u digitalnom dobu

Razvoj političkih kampanja u digitalnom dobu transformirao je način na koji kandidati komuniciraju s biračima i kreiraju strategije.

6. lipnja 2024.
Upravljanje krizama u političkim kampanjama

Učinkovito upravljanje krizama u političkim kampanjama nije samo kontrola štete, već i pokazivanje liderstva te održavanje povjerenja birača.

30. svibnja 2024.
Umijeće političkog brendiranja

Danas su birači preplavljeni informacijama i nužno je da kandidati iskaču iz mase, gdje do izražaja dolazi umijeće političkog brendiranja.

23. svibnja 2024.
Korištenje društvenih medija u političkim kampanjama

U današnjem digitalnom dobu, korištenje društvenih medija upolitičkim kampanjama postali su neizostavan alat.

16. svibnja 2024.
Kreiranje privlačnih poruka kampanje

Kreiranje privlačnih poruka kampanje nije jednokratna zadaća, nego stalan proces koji zahtijeva kontinuirano usavršavanje i prilagođavanje.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram