Što nudimo?

Portfolio usluga

Planiranje i strategija
Web i grafička rješenja
Multimedijska produkcija
Marketing, mediji i PR
Specijalizirana edukacija

Planiranje i strategija

Nudimo paket aktivnosti orijentiranih prema razvoju strategije, planiranju i provedbi plana kampanje u vidu specijaliziranih konzultantskih usluga namijenjenih za izborni i politički marketing.

Analiziranje i priprema

Prikupljanje, analiziranje i obrade informativnih podataka te poduzimanje radnji za pripremu i donošenje strategije i operativnog plana kampanje.

Planiranje i razvoj

Provedba aktivnosti vezanih uz analizu, planiranje i kreiranje strategije te operativnog plana. Razvoj i realizacija kreativne političke i/ili izborne kampanje u skladu sa suvremenim trendovima.

Upravljanje i provedba

Izvođenje strateških i operativnih aktivnosti u skladu s provedbenim planom kampanje te aktivno sudjelovanje u realizaciji predviđenih ciljeva.

Web i grafička rješenja

Nudimo paket usluga vezanih uz dizajn, razvoj i kreiranje suvremenih web i grafičkih rješenja koja iznimno kvalitetno doprinose relevantnosti i prepoznatljivosti Vaše kampanje i brenda.

Kreiranje web-stranica

Dizajn i razvoj specijaliziranih informativnih, stranačkih, kampanjskih i izbornih web-stranica temeljenih na suvremenim tehničkim standardima.

Kreiranje sadržaja

Pisanje, uređivanje i objavljivanje sadržaja za digitalne medije. Sadržaj može uključivati blog objave, priopćenja za javnost, skripte za videozapise, intervjue i podcaste.

Grafički dizajn

Dizajn i priprema grafičkih vizuala, logotipova, posjetnica, letaka, brošura, plakata, pozivnica, prezentacija te ostalih grafičkih rješenja za potrebe tiskane i/ili digitalne distribucije.

Multimedijska produkcija

U paketu usluga multimedijske produkcije nudimo stručnu produkcijsku, distribucijsku i tehničku podršku pri realizaciji kvalitetnih audio-vizualnih projekata s velikim mogućnostima primjene.

Video prijenosi uživo

Planiranje i tehnička realizacija video prijenosa uživo u svrhu javnog obraćanja, prezentacije, promocije, rasprave i predstavljanja putem digitalnih kanala i društvenih mreža.

Snimanje audio i video materijala

Planiranje, pisanje scenarija te snimanje i produkcija audio i video materijala u svrhu promocije i distribucije putem digitalnih medijskih kanala i društvenih mreža. 

Montaža i obrada video materijala

Postprodukcija video materijala, obrada, montaža i srodne aktivnosti za poboljšanje i prilagođavanje snimljenog video materijala prema planiranoj namjeni i konačnoj svrsi.

Marketing, mediji i PR

 Paket marketinških i medijskih usluga obuhvaća sve aktivnosti za uspješnu realizaciju kampanje uz korištenje suvremenih digitalnih marketinških kanala te jačanje medijske i javne relevantnosti.

Digitalni marketing i brending

Planiranje, kreiranje i provedba kampanja putem digitalnih marketinških kanala, društvenih mreža i suvremenih digitalnih multimedijskih kanala te izgradnja i upravljanje osobnim brendingom.

Javno priopćivanje i digitalni PR

Planiranje i kreiranje sadržaja za javno obraćanje i priopćivanje, medijsku i javnu komunikaciju te kreiranje, vođenje i upravljanje profilima i komunikacijom na društvenim mrežama.

Posredovanje i zakup medija

Kreiranje i provedba plana medijskog pojavljivanja te posredovanje pri zakupu medijskog prostora u skladu s dostupnim sredstvima i budžetima.

Specijalizirana edukacija

Paket usluga uključuje niz interaktivnih edukativnih radionica u svrhu upoznavanja s prednostima i važnosti korištenja digitalnih tehnologija i medija.

Digitalni razvoj političke kampanje

Radionica obuhvaća sve aktivnosti i procese neophodne za uspješno planiranje, vođenje i upravljanje političkom kampanjom s aspekta suvremenih digitalnih tehnologija.

Digitalni mediji i komunikacija

Radionica objedinjuje temeljne metode i postavke kreiranja te korištenja kanala javne komunikacije i obraćanja, s posebnim naglaskom na društvene mreže i nove digitalne medije.
Top magic-wandfilm-playcamera-videocamerapicturecalendar-fullkeyboardscreentabletlaptoplaptop-phonepie-chartbullhornmic linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram